Skilsmisse med børn? Få særlig rådgivning her

Skilsmisse rådgivning for par med børn

Du har måske mødt begrebet ”en lykkelig skilsmisse”. Men hvor tit har du reelt oplevet én?

En skilsmisse kan i nogle tilfælde være den rigtige løsning, og måske er partnerne endda enige om, at det er den bedste vej videre – men det føles sjældent særligt lykkeligt, lige når det står på.

Lige meget hvad udgangspunktet er, så er en skilsmisse ganske enkelt aldrig sjov at komme igennem.

For det første er der jo alle følelserne. Måske er den ene blevet dybt såret? Måske er I begge?  Selv i de tilfælde, hvor I er enige om et brud, kan følelserne være mange, for en skilsmisse er jo ikke blot en beslutning om ikke at være sammen mere – det er også en ændring af jeres identitet og selvopfattelse. Mange bliver overraskede over, hvor meget det faktisk kan betyde ift. ens selv-billede, at man nu er en del af skilsmisse statistikken.

For det andet er der alle de praktiske beslutninger, I pludselig bliver kastet ud i: Er der er hus, der skal sælges? Hvad hvis man ikke kan få det solgt? Hvem skal bo hvor? hvem skal ha’ hvad? … og er der børn med forholdet, så bliver alt dette kun endnu mere kompliceret og følelsesladet.

TRÆF DE RIGTIGE BESLUTNINGER
For midt i krisen, smerten og måske også vreden har I sammen ansvaret for at træffe de rigtige beslutninger for jeres børn, samt skabe fundamentet for et godt og respektfuldt samarbejde fremover.

I skal finde ud af, hvor I hver især skal bo, og hvor meget barnet eller børnene skal være hos den anden forælder. I skal også beslutte, hvornår og hvordan I vil fortælle børnene om skilsmissen, og hvor meget de skal have at vide. Hvordan forholder I jer ift. skole, bedsteforældre, fritidsaktiviteter og vennekreds?

Lige meget hvad der er udgangspunktet for skilsmissen, så er der mange spørgsmål og mange beslutninger, og de skal tages på et tidspunkt, hvor I i forvejen er i en form for krise, og hvor I måske endda er meget vrede på hinanden.

Det kræver meget af jer som mennesker og forældre.

SÆRLIG RÅDGIVNING TIL JER MED BØRN
Derfor tilbyder jeg en særlig rådgivning til jer, der skal skilles og hvor der er børn med i spillet.

Sammen taler vi det hele igennem. Vi taler om alt det, der er svært og jeg hjælper jer med at få sat ord på jeres følelser og få jeres nye relation til hinanden sat så godt i søen som muligt.

Men vi taler også om de ting, der nemt kan skabe konflikt fremover: Flytning, nye partnere, højtider, ferie og alle de andre store og små ting, der kan gøre den svære situation endnu sværere.

Jeg har ofte oplevet, at det er en utrolig god hjælp at have en tredje person med inde over, når disse ting skal tales igennem og håndteres på en god måde, så I ikke – mens I måske er vrede og kede af det – får sagt eller gjort noget, som kommer til at spænde ben for jer og jeres børn i tiden, der kommer.

Kontakt mig meget gerne, hvis du eller I er interesseret i at høre mere om muligheden.

Kontakt mig gerne:

13 + 7 =

Psykoterapeut

Camilla Wisøfeldt

Mobil 40 45 79 70