STRATEGISK MANDEGRUPPE

Kom nu mand! Få et godt liv efter skilsmissen.

Nye strategigrupper starter for fraskilte mænd.

I grupperne arbejder vi sammen med at lave strategier for dit nye liv. Du får kortlagt udfordringerne i din situation, så du kan tage førertrøjen på og skabe de nødvendige forandringer, der gør, at du får det bedre med sig selv.

Tilgangen i de nye Strategigrupper er, at vi sammen går ind i en udviklingsproces, hvor vi sammen identificerer de konkrete problemer, danner sig et overblik og ud fra det lægger en strategi for de forandringer, man vil skabe.

– Mange tror ofte, at de kan klare alt, og at det bare kan drikkes eller løbes væk, hvis man har det dårligt. De samme personer vil på deres arbejde gå proaktivt til værks med at kortlægge udfordringer og finde de optimale løsninger og så lægge en plan med nogle klare målsætninger. Det samme kan man få redskaber til at gøre i sit privatliv, og det er de værktøjer, jeg vil give dig. Det giver styrke at tage styringen selv.

Strategigrupperne starter løbende op, så tilmeld dig nu.

Strategigrupper består af mellem 8-10 deltagere. Der er mulighed for et ÆGTE netværk, hvor der uden begrænsning er plads til at tale om de dybe ting, plads til at lufte sin tvivl og ikke mindst plads til dig lige som du er.

Strategigrupper består af mellem 8-10 deltagere. Der er mulighed for et ÆGTE netværk, hvor der uden begrænsning er plads til at tale om de dybe ting, plads til at lufte sin tvivl og ikke mindst plads til dig lige som du er.

Gruppe 1: Opstart juni 2018.

Strategigruppen kører fast mandag, hver anden uge fra kl. 17.00-20.00 – 5 gange i alt. Pris for hele forløbet 4.495 kr.

Gruppe 2: Opstart juni 2018.

Strategigruppen kører fast onsdag, hver anden uge fra kl. 17.00-20.00 – 5 gange i alt. Pris for deltagelse er 4.495 kr.

Gruppe 3: Opstart august 2018

Strategigruppen kører fast søndag, hver anden uge fra kl. 10.00-13.00 – 5 gange i alt. Pris for deltagelse er 4.495 kr.

Det er muligt at betale over tre gange, hvis du har brug for det. Er der en gang du ikke kan komme, betaler du også for den gang, da det er en samlet pris på beløb 4.495 for (fem x tre timer)

Det forgår på Frederiksberg.

Der vil være kaffe, the, kage og snacks.

Håber at se dig!

Ja, jeg vil gerne vide mere om mandegruppen.

    captcha