OM CAMILLA

Om organisk psykoterapeut Camilla Wisøfeldt

Min baggrund som organisk psykoterapeut

Jeg har en 4-årige psykoterapeutuddannelse ved Akademiet for Psykoterapi. Teorien bag den terapiform jeg er uddannet indenfor er primært gestalt- og kroppsykoterapi – med inspiration fra bl.a. eksistentiel psykoterapi og udviklingspsykologi. Jeg har modtaget terapeutisk træning, egen-terapi, teoretisk og etisk undervisning og læsning. Dette har givet mig forudsætning for, at kunne udøve terapi på en bevidst og ansvarlig måde. Gennem egen terapi har jeg gennemarbejdet egne temaer, og derigennem udviklet de menneskelige forudsætninger der skal til, for at kunne rumme de temaer, som du som klient kommer med. Jeg kender mine egne reaktionsmønstre, så jeg kan handle etisk forsvarligt, i det omfang mine temaer provokeres i mit arbejde med dig som klient.

Jeg er trænet i at se og mærke de næsten umærkelige nuancer, samt kunne arbejde med de også mere komplicerede nuancer der er i samspillet mellem dig og mig. Jeg bruger også mig selv i vores samvær idet jeg lytter og ræsonnerer med min krop– du oplever at blive helet og føle dig stærkere – så du kan blive bedre til at håndtere realiteterne uden for terapilokalet.

Jeg er lyttende, forstående og nærværende – så vi sammen kan udforske det, der er svært, så du kan få det bearbejdet. Jeg hjælper dig til at du kan  få indsigt i, hvem du er, samt jeg hjælper dig til at se dine omgivelser og situation i et andet lys. Du vil få redskaber til at fortsætte arbejdet med dig selv og de udfordringer, der fortsat vil komme din vej. Læs om psykoterapi.

KONTAKT MIG

Mobil 40 45 79 70